Orange Światłowód

Internet Światłowodowy OPINIE:


✓ Stabilne łącze 600Mb/s

✓ Xbox One S 500GB + Fifa17

✓ Canal Plus i HBO w prezencie

✓ Telefon w abonamencie za darmo

✓ Wypełnij Formularz TERAZ

Roczny Abonament Komórkowy GRATIS!

Do tego darmowa instalacja i niezbędne oprzyrządowanie. Oddzwonimy w ciągu 30 minut i odpowiemy na wszystkie pytania.


INTERNET ŚWIATŁOWODOWY OPINIE:


Napisz nowy wpis do księgi

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 54.167.191.50.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
Marek W.Marek W. od Poznań wrote on Luty 1, 2017 at 10:44 am:
Najlepszy net do tej pory. Pozdro!
Jarosław 33Jarosław 33 od Gorzów Wlkp. wrote on Luty 1, 2017 at 10:44 am:
Śmiga. Dzięki za wsparcie 🙂
MajkaMajka od Toruń wrote on Listopad 6, 2016 at 12:08 am:
Najszybszy internet jaki do tej pory miałam. Dziękuję za pomoc!
JarekJarek od Warszawa wrote on Listopad 6, 2016 at 12:07 am:
Dzięki za pomoc Panowie. Internet już podłączony. Wszystko Git. Jarek!
Magda Z.Magda Z. od Warszawa wrote on Październik 29, 2016 at 8:46 pm:
Polecam wszystkim, szczególnie tym, którzy do tej pory męczą się z przestarzałymi kablami, które zamiast przesyłać działają jak hamulec. Mieszkając na peryferiach miasta mogę korzystać z netu bez najmniejszych ograniczeń. Szybko, perfekcyjnie i w genialnej jakości. Nie ma znaczenia czy ściągam film, czy gram, czy korzystam ze skypa.
Zbyszek GocZbyszek Goc od Warszawa wrote on Październik 29, 2016 at 8:44 pm:
Szczerze polecam internet światłowodowy, który w moim przypadku przeszedł najśmielsze oczekiwania. Najlepsze pingi, błyskawiczne ładowanie i przesył, a do tego odczuwalna prędkość, której nie jestem w stanie porównać z moim starym netem. Instalacja przebiegła sprawnie, a efekt wart jest nawet większych poświęceń.
SławekSławek od Gorzów Wielkopolski wrote on Październik 29, 2016 at 8:42 pm:
Moja przygoda z internetem światłowodowym nie zapowiadała się dobrze. Najpierw musiałem znaleźć dobrą ofertę, ale z każdym bliższym poznaniem okazywało się, że treści reklam są mocno przesadzone. W końcu mój dotychczasowy dostawca sam dostarczył nam światłowód i nie mogę narzekać - genialny przesył i ta jakość....
KasiaKasia od Łódź wrote on Październik 29, 2016 at 8:40 pm:
Bez zacinania i jakichkolwiek problemów z łączem. Stary internet to już przeszłość, którą z przyjemnością przeniosłam do lamusa. Różnica w jakości jest tak duża, że nie ma nawet co próbować porównywać stare do nowego. Powiem tylko, że rozmowy przez komunikator nigdy nie były tak fajne!
Karol WoźniakKarol Woźniak od Zielona Góra wrote on Październik 29, 2016 at 8:38 pm:
Moim zdaniem internet światłowodowy to rozwiązanie, które nie ma sobie równych. Wystarczy zamienić kable, zmodyfikować instalację - u mnie wymiana trwała naprawdę szybko i została przeprowadzona dość dobrze - i koniecznie wymienić router na najnowszej generacji. (w Orange jest Gratis, podobnie jak instalacja). Jakość i niezawodność gwarantowana.
Jakub MalinowskiJakub Malinowski od Opole wrote on Październik 29, 2016 at 8:36 pm:
Nareszcie jest! Łuuuuu ;p Nie mogę wyjść ze zdumienia, że filmy nie stają w pół drogi i nie ładują się od nowa. Moje gry w końcu są doskonałej jakości. Błyskawiczna transmisja danych i niezawodność. Dla mnie to jak kupienie nowego samochodu sportowego, w którym prędkość wyprzedza moje myśli. Zdecydowanie polecam internet światłowodowy.
Kuba G.Kuba G. od Białystok wrote on Październik 29, 2016 at 8:34 pm:
Bardzo, bardzo szybki internet, do tego w przystępnej cenie. Polecam nawet tym najbardziej wymagającym. Granie online i oglądanie filmów w full HD to teraz czysta przyjemność. Nawet jeśli w domu korzystamy jednocześnie z tabletu i komputera ściągając najcięższe kalibry nic nie przerywa łącza.
Natalia PlichtaNatalia Plichta od Kielce wrote on Październik 29, 2016 at 8:33 pm:
Jeśli ktoś by się mnie zapytał czy internet światłowodowy nie jest przereklamowany odpowiedziałabym, że ani w najmniejszym szczególe. Jako laik zauważam różnicę w prędkości. Co prawda nie jestem maniaczką gier online, ale lubię pogadać sobie przez skypa czy pościągać filmy. Okazuje się, że po założeniu światłowodu zniknęły wszelkiego rodzaju zacięcia czy w ogóle zerwanie łącza.
Kamil RembalskiKamil Rembalski od Kalisz wrote on Październik 29, 2016 at 8:29 pm:
Korzystam z internetu światłowodowego blisko pół roku i muszę powiedzieć, że w praktyce jest on dużo lepszy niż zakładałem. Przede wszystkim dużo wyższa prędkość ładowania i wysyłania aniżeli w starych technologiach. Poza tym brak jakiejkolwiek awarii to dla mnie absolutne zaskoczenie. Jestem zachwycony i uważam, że była to dobrze zaplanowana inwestycja.
Krzychu Z.Krzychu Z. od Lubin wrote on Październik 29, 2016 at 8:27 pm:
Wprost genialna prędkość Downloadu jak i Uploadu, najniższy ping niezależnie od tego ile osób w domu korzysta z internetu. Dla mnie światłowód to rozwiązanie po prostu wymarzone. Korzystam kilka miesięcy i jeszcze ani razu się nie zawiodłem, nie nastąpiła ani razu utrata sygnału czy niekończące się ładowanie stron z dużymi plikami. Polecam niezdecydowanym.
Olga RutkowskaOlga Rutkowska od Częstochowa wrote on Październik 29, 2016 at 8:26 pm:
Transfer pierwsza klasa. Na samym początku nie wiedziałam dlaczego prędkość nie jest taka jak ta z reklamy, ale poszperałam i po prostu wymieniłam router. Niby mała zmiana, a okazuje się, że dopiero teraz mogę korzystać z tego światłowodowego dobrodziejstwa. W końcu zdjęcia i filmiki nie zamieszczają się kilkadziesiąt minut, a zaledwie kilka sekund.
PiotrekPiotrek od Gdańsk wrote on Październik 29, 2016 at 8:25 pm:
Granie online nareszcie jest takie jak powinno być. Transfer bez najmniejszego zarzutu, przesył danych, zamieszczanie i odbieranie nawet dużych plików nie zapycha łącza, a do tego wprost genialna jakość, której tak naprawdę się nie spodziewałem - a tu taka niespodzianka. Krótko mówiąc, internet światłowodowy to prawdziwa przyjemność.
Rafał MrózRafał Mróz od Kraków wrote on Październik 29, 2016 at 8:24 pm:
Powiem krótko - internet światłowodowy jest po prostu wspaniały. Nie zgadzam się,że jest on o wiele droższy. Płacę tyle samo co za starszą technologię, a otrzymuję kilkadziesiąt razy szybsze łącze i bardzo wysoką jakość obrazu. Filmy nie buforują się co chwila. Prowadzę bloga i zamieszczanie dużych plików nie stwarza mi najmniejszych trudności.
Monika BiałekMonika Białek od Płock wrote on Październik 29, 2016 at 8:23 pm:
Muszę powiedzieć, że nie sądziłam, że moja opinia o internecie światłowodowym będzie aż tak pozytywna. Mieszkam poza dużą aglomeracją i u nas takie rzeczy to prawdziwe cuda. I rzeczywiście – nie zawiesza się, a jakość przesyłu jest po prostu fenomenalna. Nie ma znaczenia czy oglądam filmy przez internet czy siedzę na fejsie. W końcu wielki świat !
Oliwia 22Oliwia 22 od Lublin wrote on Październik 29, 2016 at 8:21 pm:
Doskonały - tak po prostu! Czytając różne fora natknąłem się na informacje o trudnej i dość "brudnej" pracy instalacyjnej, tymczasem u nas pojawiła się naprawdę fachowa ekipa serwisowa, która uporała się z podłączeniem światłowodu w błyskawiczny sposób. A internet światłowodowy - hmmm, po prostu bajka!
MarekMarek od Włocławek wrote on Październik 29, 2016 at 8:20 pm:
Działa OK. Dzięki!
Jarosław MalecJarosław Malec od Włocławek wrote on Październik 29, 2016 at 8:20 pm:
Nareszcie! Multimedia przez internet to w końcu coś co sprawia mi przyjemność, a nie ciągle tylko wkurza. Bezproblemowe działanie, błyskawiczne ładowanie i taki obraz, że nawet to co jest nie pierwszych lotów, w przekazie okazuje się całkiem przyzwoite. Do tego wysyłanie plików i ich ściąganie przestało przypominać niekończącą się historię.
TomaszTomasz od Bydgoszcz wrote on Październik 29, 2016 at 8:19 pm:
Co tu dużo mówić. 300 Mb/s zaden LTE nie prześcignie
Justyna KraskaJustyna Kraska od Toruń wrote on Październik 29, 2016 at 8:18 pm:
Słuchając różnych opinii byłam sceptyczna. Przerobienie starej instalacji nie jest najtańsze, ale koniec końców zostałam namówiona przez synów i okazało się, że teraz nie zamieniłabym światłowodu na żaden miedziany kabelek. Działa jak nigdy, czyli szybko i bez jakichkolwiek zacięć, a poza tym jakość obrazu jest milion razy lepsza i zauważalna "gołym okiem".
Martyna BielakMartyna Bielak od Szczecin wrote on Październik 29, 2016 at 8:17 pm:
Musieliśmy trochę poczekać na światłowody. Zaplanowana inwestycja trochę się przeciągała, ale to co z tego wyszło przeszło nasze najśmielsze oczekiwania. W domu mamy dwa komputery i telewizor z możliwością odbioru przez internet. O dziwo, nawet gdy wszyscy coś oglądają, internet się nie zacina, a szybkość pobierania jest po prostu fantastyczna.
Wojtas 32Wojtas 32 od Wrocław wrote on Październik 29, 2016 at 8:16 pm:
Jeśli ktoś się waha mogę z całym przekonaniem powiedzieć, że to się opłaca. Perfekcyjna jakość, mega szybki i wydajny przesył - po prostu nowoczesność w najlepszym wydaniu. Niczym nie zmącony transfer, odbiór bez najmniejszych zakłóceń to jest to o co mi chodziło.Polecam wszystkim!!!
Janek MazurJanek Mazur od Warszawa wrote on Październik 29, 2016 at 8:15 pm:
Naczytałem się o światłowodach wiele i zakładałem internet światłowodowy nie do końca przekonany, ale po miesiącu muszę powiedzieć, że jestem mega zaskoczony. Chyba pierwszy raz w życiu to co w reklamie, to w rzeczywistości. Co prawda musiałem wymienić router, ale w tym przypadku było warto – polecam.

Internet na miarę XXI wieku
Trzy NAJWIĘKSZE zalety ŚWIATŁOWODU!


internet światłowodowy prędkość

Najszybsze Łącze w Polsce

Od 100 do 600 Mb/s... Błyskawicznie, bez przerw i zacinania. Światłowód gwarantuje stałą, zawrotną szybkość bez względu na ilość podłączonych urządzeń
instalacja internet światłowodowy

Darmowy Instalacja

Prosta i łatwa instalacja, która nic nie kosztuje. Monterzy zainstalują światłowód bez rozkuwania ścian i bałaganu... Instalacja jest darmowa, podobnie jak modem i utrzymanie!
telewizja światłowodowa

Telewizja Światłowodowa

ŚWIATŁOWÓD ZAMIAST KABLÓWKI: Bogata oferta, czyli conajmniej 91 kanałów plus 25 HD + dekoder z nagrywarką HD i usługa TV na życzenie
internet światłowodowy telefon

Nielimitowane Rozmowy

Telefon Domowy: Rozmowy stacjonarne krajowe i międzynarodowe NIELIMITOWANE + aplikacja mobilna VoIP
internet światłowodowy vod

Wypożyczalnia Filmów Orange TV

Nowy Wymiar Rozrywki! Domowa wypożyczalnia filmów na życzenie - możesz oglądać o dowolnej porze bez wychodzenia z domu

Mapa Zasięgu Orange Światłowód

 

Światłowód
Internet
Telewizja
Telefon domowy


Światłowód 300 Mb/s + Telewizja (rok za 0 zł + 91 kanałów w tym 25 HD) + Telefon domowy (nielimitowane rozmowy stacjonarne krajowe i międzynarodowe)


Zamów Teraz

Orange Światłowód

69 zł/mc

Światłowód 100 Mb/s


przez pierwsze 12 miesięcy przy umowie na 24 miesiące

Orange Światłowód

79 zł/mc

Światłowód 300 Mb/s


przez pierwsze 12 miesięcy przy umowie na 24 miesiące

Orange Światłowód

109 zł/mc

Światłowód 600 Mb/s


przez pierwsze 12 miesięcy przy umowie na 24 miesiące

ŚWIATŁOWÓD + TV + MODEM + INSTALACJA = 0 ZŁ !

internet światłowodowy 234.fw